Dobrodošli

 

Eksa Grupa d.o.o. osnovana je početkom 2005. godine. Osnovna djelatnost tvrtke vezana je za prodaju i servis medicinskih uređaja u bolničkom programu i u programu kućnog liječenja.

Počeli smo svoj rad kao ovlašteni zastupnik tvrtke Respironics koja je danas je dio Philipsa Healtcare. Početkom 2009. godine postajemo i ovlašteni zastupnici tvrtke Philips Healthcare (u segmentu PCCI – Patient Monitoring & Cardiac Care i HCS – Home Care Solutions) i tvrtke Masimo za područje Hrvatske.

Osnova djelatnost u području kućnog liječenja jesu uređaji za liječenje apnejičkog sindroma (poremećaj disanja) tijekom spavanja gdje imamo dugogodišnje iskustvo u prodaji i održavanju tzv CPAP uređaja.

U bolničkom programu pokrivamo područja hitne medicine, intenzivne medicine, kardiologije, ginekologije, kardiologije, anesteziologije, dijagnostike bolesti spavanja…

Cilja Eksa Grupe je osigurati svim našim korisnicima vrhunsku opremu uz vrhunsku podršku kako bi imali maksimalne uvjete za kvalitetan i zdrav život.