Tel: +385 1 3380 608 | Servis: +385 1 440 0004 | Fax: +385 1 3380 700 | eksagrupa@eksagrupa.hr Web trgovina

DigiTrak XT Holter System

Philips Holter monitoring sustav uključuje sve alate potrebne za brzo i točno snimanje, analiziranje, dijagnosticiranje i dijeljenje EKG podataka. Ovaj integrirani sustav kompaktnih snimača, softvera i podrške izrazito pojednostavljuje cjelokupni proces prikupljanja i analize podataka, što olakšava život kako liječnicima, tako i samim pacijentima.

Philips DigiTrak XT Holter najlakši je holter snimač na tržištu sa velikim ekranom, elegantno i moderno dizajniran za udobnost pacijenta i samog rada. Na zaslonu su vodiči koji vam omogućuju jednostavno rukovanje i povezivanje.

Automatsko paljenje sa jednostavnim navigacijskim gumbom osigurava sigurno postavljanje i pouzdano snimanje. Spajanje sa dvostrukom stanicom za brzo skidanje EKG podataka omogućuje pristup podatcima u manje od 90 sekundi.

Holter sadrži remen i torbicu te teži svega 62 grama što olakšava nošenje. Sa jednom AAA baterijom snimanje je moguće do 7 dana, vodootporan je i ima dvogodišnje jamstvo. Dual-docking stanica omogućuje primanje oba DigiTrak XT i DigiTrak Plus snimača.

Menu