Tel: +385 1 3380 608 | Servis: +385 1 440 0004 | Fax: +385 1 3380 700 | eksagrupa@eksagrupa.hr Web trgovina

Vitrea Advance Visualization

Softver Vitrea je „multi-modality“ i „multi-vendor“ napredni vizualizacijski sustav koji pruža sveobuhvatne aplikacije u različitim IT okruženjima – od standardizacije na jednom mjestu do standardizacije na više mjesta. Vitrea Advanced Visualization može vam pomoći standardizirati i konsolidirati vaš radiološki IT.

Multimodalne aplikacije povećavaju dijagnostičko povjerenje u cijeloj organizaciji. Omogućujući pristup naprednim kliničkim alatima, softver Vitrea omogućuje liječnicima značajnu interakciju gdje god se nalazili.

Napredni alati za snimanje, kao što su 3D pregledi i automatizirana mjerenja, pružaju liječnicima informacije o pacijentu bilo gdje i bilo kada. Radiolozi mogu dijeliti slike u cijeloj svojoj ustanovi i surađivati u stvarnom vremenu s drugim liječnicima kako bi pomogli u postizanju boljih rezultata za pacijente.

Global Illumination je nova revolucionarna 3D / 4D tehnika prikazivanja koja će vam pružiti fotorealističniji prikaz ljudske anatomije. Korisnici mogu ostati na čelu svoje industrije pomoću novih vrhunskih fotorealističnih tehnika prikazivanja u stvarnom vremenu koje je ponudio Global Illumination, lakše dijeliti nalaze s multidisciplinarnim timovima i pacijentima, kao i neprimjetno integrirati fotorealističke slike u rutinski klinički tijek rada.

Više o proizvodu

Menu