Tel: +385 1 3380 608 | Servis: +385 1 440 0004 | Fax: +385 1 3380 700 | eksagrupa@eksagrupa.hr Web trgovina

APLIO A450

Posted on 26 listopada, 2020

Aplio a450 je potpuno novi premium sustav linije Aplio serije A. Ovaj se sustav temelji na arhitekturi Aplio i-serije koja omogućava korisnicima da iskoriste vrhunske mogućnosti snimanja u svakodnevnom rutinskom skeniranju. Canonova jedinstvena tehnologija Beam nudi slike visoke razlučivosti s neusporedivom jasnoćom, poboljšanom penetracijom i manjim brojem artefakata.

Aplio-serija nudi širok spektar naprednih kliničkih primjena u kombinaciji s iSense ergonomijom za stvaranje inteligentnog dizajna proizvoda i intuitivnih tijekova rada koji udovoljavaju današnjim visokim zahtjevima.

Više o proizvodu

APLIO i800

Posted on 26 listopada, 2020

Specijalna premium kategorija za RTG, interne i ginekološko-porodiljne odjele. Aplio i800 dizajniran je tako da osigura vrhunsku kliničku točnost i poboljša produktivnost odjela. Kristalno jasne slike s poboljšanom rezolucijom i penetracijom, kao i mnoštvo stručnih alata, pomoći će vam da brzo i pouzdano dobijete svoje dijagnostičko rješenje.         

Aplio i-serija s revolucionarnom arhitekturom iBeam i dramatično povećanom računalnom snagom pruža neviđenu jasnoću i definiciju slike uz značajno povećanje penetracije.

Više o proizvodu

XARIO 100G

Posted on 26 listopada, 2020

Bilo gdje i bilo kad!

Xario 100G kombinira izvrsnu mobilnost s opsežnom funkcionalnošću i nizom dokazanih primjena u malom, svestranom sustavu. Sa do 4 sata rada baterije i inteligentnom tehnologijom pripravnosti, sustav je u potpunosti funkcionalan u samo 2 sekunde, što ga čini idealnim za mobilni rad u bolnici ili klinici.

 Više o proizvodu

APLIO a550

Posted on 27 listopada, 2020

Aplio a550 je potpuno novi premium sustav linije Aplio serije A. Ovaj se sustav temelji na arhitekturi Aplio i-serije koja omogućava korisnicima da iskoriste vrhunske mogućnosti snimanja u svakodnevnom rutinskom skeniranju. Canonova jedinstvena tehnologija Beam nudi slike visoke razlučivosti s neusporedivom jasnoćom, poboljšanom penetracijom i manjim brojem artefakata.

Aplio serija nudi širok spektar naprednih kliničkih primjena u kombinaciji s iSense ergonomijom za stvaranje inteligentnog dizajna proizvoda i intuitivnih tijekova rada koji zadovoljavaju visoke današnje potrebe.

Više o proizvodu

APLIO i900

Posted on 27 listopada, 2020

Povećajte performanse ultrazvučnog snimanja srca                                                                                                                                                                                        

Mnoge jedinstvene tehnologije za snimanje na Aplio i-seriji  pružaju vam poboljšanu kvalitetu slike smanjenjem šuma, jačanjem signala i poboljšanjem vizualizacije. Dizajniran za funkcije koje rade ruku pod ruku s drugim načinima snimanja za izvrsnu ujednačenost svih aplikacija.

Više o proizvodu

XARIO 100MX

Posted on 27 listopada, 2020

Svestranost, kvaliteta i kompaktnost u jednom uređaju. Zahvaljujući kombinaciji izvrsne kvalitete slike i jednostavnog upravljanja, Xario ™ 100MX nudi visoke performanse za veliku kliniku ili operaciju.

Izuzetna mobilnost sustava i dosljedno visoki učinak kroz niz kliničkih područja također čine Xario 100MX idealnim uređajem za obradu slika u odjeljenjima koja zahtijevaju veliku pokretljivost.

Više o proizvodu

APLIO i600

Posted on 27 listopada, 2020

Specijalna premium kategorija za RTG, interne i ginekološko-porodiljne odjele. Lako se možete odmarati uz snažne performanse Aplia i600 na koje se možete osloniti u širokom rasponu kliničkih zadataka. U kombinaciji s nizom jednostavnih alata za naprednu dijagnostiku i precizan intervencijski rad, Aplio i600 osigurava dijagnostičku sigurnost i izvrsnu produktivnost.

Više o proizvodu

VIAMO c100

Posted on 27 listopada, 2020

Mobilnost bez kompromisa. Kada je neograničen pristup i dijagnostička učinkovitost u skrbi o vašim pacijentima prioritet, Viamo c100 je idealno rješenje. Viamo c100 kombinira sve prednosti prijenosnog ultrazvuka s dijagnostičkom preciznošću, produktivnošću i udobnošću stacionarnog uređaja. Mali sustav, izvrsne performanse. Viamo c100 nudi robusnu kvalitetu slike i besprijekornu podršku tijeka rada u situacijama kada je potrebna neograničena mobilnost.

Više o proizvodu

XARIO 200G

Posted on 27 listopada, 2020

Bilo gdje i bilo kad!

Dokazana visoka kvaliteta slike Xaria i čitav niz kliničkih aplikacija pomoći će vam da osigurate optimalnu njegu pacijenata. Do 8 sati trajanja baterije, bez potrebe za napajanjem, novi Xario 200G kombinira izvrsne performanse i nevjerojatnu mobilnost. S vremenom uključivanja od samo 2 sekunde iz Smart Standby-a, Xario 200G je spreman kad i vi.

Više o proizvodu

APLIO i700

Posted on 27 listopada, 2020

Specijalna premium kategorija za RTG, interne i ginekološko-porodiljne odjele. Aplio i700 pomoći će vam u pružanju bolje kvalitete skrbi u najkraćem mogućem roku. Kombinirajući vrhunsku kvalitetu slike s izuzetnom lakoćom uporabe i širokim spektrom stručnih alata, Aplio i700 dizajniran je tako da najbolje odgovara vašim kliničkim potrebama.

Više o proizvodu

VIAMO sv7

Posted on 27 listopada, 2020

Premium tehnologija za obradu slika u kompaktnom kućištu sustava tableta.

Viamo sv7 moćan je i kompaktan ultrazvučni uređaj koji predstavlja kombinaciju najmodernije tehnologije za obradu slika, male veličine i intuitivnosti. Izuzetna kvaliteta slike i 12” zaslon osjetljiv na dodir omogućuju korisniku da vidi više kliničkih detalja i poboljšanja dijagnostička uvjerenja. Također nudi vrlo intuitivne kontrole i tijekove rada u inteligentnom okruženju tabletni uređaj. S kliničkim unaprijed dizajniranim da uklapaju u vaš tijek rada, nevjerojatno je jednostavno raditi. Jednostavno upravljanje zaslonom osjetljivim na dodir osigurava da je sustav jednostavan za upotrebu od samog početka

Više o proizvodu

ALPHENIX

Posted on 27 listopada, 2020

Nova obitelj interventnih sustava Alphenix donosi  slike veće jasnoće i preciznosti. U kombinaciji s vodećim tehnologijama za optimizaciju doze, poboljšanim tijekom rada i brojnim novim alatima, Alphenix nastavlja predanost tvrtke Canon Medical u pružanju potpore vama i vašoj misiji kako bi pacijentima omogučili sigurno, točno i brzo slikanje.

Više o proizvodu

Menu