Tel: +385 1 3380 608 | Servis: +385 1 440 0004 | Fax: +385 1 3380 700 | eksagrupa@eksagrupa.hr Web trgovina

Avalon FM 20 i FM 30

Monitori Avalon FM 20 i FM 30 su kardiotokografi (CTG uređaji) koji se koriste u dijagnostičke svrhe praćenja djeteta i majke tijekom trudnoće i porođaja, a koji se sastoje u istodobnom bilježenju kontrakcija maternice i kucanja srca djeteta.

Monitori Avalon FM 20 i FM 30 su prvi i jedini kardiotokografi koji imaju mogućnost automatske podudarnosti (međukanalne verifikacije) koristeći Smart Pulse tehnologiju. Ta inovativnost omogućuje automatsko praćenje majčinog pulsa putem sonde Toco MP bez potrebe za odvojenim praćenjem saturacije SpO2 ili EKG-a.

Ugrađeni NST Trace Interpretation i program za praćenje mogu pomoći u poboljšanju učinkovitosti sortirajući podatke koji zahtijevaju pažljiviju analizu od strane liječnika ili ginekologa.

Monitori imaju „back-up“ memoriju, bateriju i LAN sučelje koji u kombinaciji sa sondama te ekranom u boji osjetljivim na dodir daju savršenu kvalitetu i pouzdanost.

Samo sa Avalon serijom kardiotokografa možete pratiti „trojke“ (3 ploda) na jednom monitoru koristeći istu frekvenciju ultrazvuka. Cross-channel  verifikacijski algoritam kontinuirano provjerava, prati i uspoređuje srčani ritam majke i svakog djeteta zasebno.

Avalon serija monitora pruža široki spektar mogućnosti uključujući odvojeno mjerenje pulsa, nadzor pulsa i krvnog tlaka majke, vanjski nadzor fetalnih otkucaja srca, maternice i aktivnosti pokreta fetusa i tlaka maternice. Mjerenje saturacije majke je uključeno kao dio standarda. Avalon FM monitori povezivi su sa OB TraceVue sustavom, centralnim upravljačkim sustavom bolnice te nadzorom ginekologa.

Menu