Tel: +385 1 3380 608 | Servis: +385 1 440 0004 | Fax: +385 1 3380 700 | eksagrupa@eksagrupa.hr Web trgovina

EasyOne Connect

Integrirana softverska platforma.

Svi Ndd proizvodi uključuju EasyOne Connect, koji nudi jednu centralnu bazu podataka i jednu integriranu softversku platformu. EasyOne Connect nudi funkcionalnost za podršku povezivanja za vaš EMR sustav bez obzira radite li sami ili u velikoj liječničkoj skupini. Ostvarite maksimalnu učinkovitost u instalaciji, upravljanju podacima i integraciji EMR-a standardiziranjem na jednom mjestu kontaktnog softvera.

Poboljšajte svoj tijek rada jednostavnim prijenosom informacija o pacijentu i automatski vratite rezultate u svoj EMR.

Zaštitite podatke o pacijentu. Podaci o pacijentu zaštićeni su u stanju mirovanja i u tranzitu.

S našim sofisticiranim softverom prilagođavamo se vašim potrebama kako bismo osigurali standardna i prilagođena rješenja za povezivanje.

Koristite EasyOne Connect kao softver za pregled koji se može instalirati na bilo koji PC za pristup podacima iz svih ndd proizvoda.

 Korištenjem visokokvalitetnih komponenti i švicarskog preciznog inženjeringa, TrueFlow ™ pruža robustne i pouzdane rezultate ispitivanja bez potrebe za kalibracijom.

Prikaz grafikona u stvarnom vremenu, brzo unesite podatke o pacijentu i jednostavno se navigirajte pomoću zaslona osjetljivog na dodir u boji visoke rezolucije u programu EasyOne® Air.

Jednostavno povezivanje s računalom za poticanje pacijenata u stvarnom vremenu, razmjenu podataka i EMR povezivost

Menu