Tel: +385 1 3380 608 | Servis: +385 1 440 0004 | Fax: +385 1 3380 700 | eksagrupa@eksagrupa.hr Web trgovina

SimplyGo Mini

Prijenosni koncentrator kisika, SimplyGo Mini, namijenjen je osobama koje koriste stacionarni koncentrator kisika, a žele se slobodno kretati izvan stana ili kuće.

SimplyGo Mini je najnoviji, najmanji i najlakši član Right Fit portfelja proizvoda kisika tvrtke Philips. Dizajniran je i strogo testiran kako bi bio pouzdan i izdržljiv u okruženjima u stvarnom svijetu.

Kao najmanji i najlakši prijenosni koncentrator kisika ikad razvijen u Philipsu, SimplyGo Mini je napravljen za današnje pacijente sa značajkama kao što su: atraktivan i elegantan dizajn, lako zamjenjiva vanjska baterija, lagana težina, jednostavan zaslon za čitanje te čvrsta i komforna prijenosna torba.

SimplyGo Mini sustav sa standardnom baterijom uključuje: SimplyGo Mini prijenosni koncentrator, prijenosnu torbu, jednu standardnu punjivu litij ionsku bateriju, AC i DC napajanje, torbu za dodatnu opremu, korisnički priručnik.

SimplyGo Mini je veličine 23.9 cm x 21.1 cm x 9.1 cm sa standardnom baterijom, i 25.9 cm x 21.1 cm x 9.1 cm  sa dodatnom baterijom, maksimalne težine 2,7 kg sa produženom baterijom i 2,3kg sa standardnom baterijom. Trajanje baterije na pulsnom modu na postavkama 2 (20 BPM) je do 4,5 sati sa standardnom baterijom i do 9 sati sa dodatnom baterijom. Vrijeme punjenja baterija je maksimalno 4 sata za standadrnu bateriju, i maksimalno 8 sati za produženu bateriju.

Sa svojim elegantnim, laganim i ne-kliničkim dizajnom, SimplyGo Mini ne privlači pozornost na sebe, uz SimplyGO Mini dolazi elegantna torba za nošenje uređaja u ruci ili preko ramena.

Menu